Monday, 11 March 2013

Gaya Artis Bertudung

Puteri Sarah Liyana kini di dalam proses untuk menutup aurat sepenuhnya mengikut kehendak Islam. Langkah pertama yang telah dilakukan oleh Puteri Sarah ialah menukar gambar “profile” Twitternya kepada gambar bertudung.

Comel kan? Kalau sebelum ini Puteri Sarah memang terkenal dengan imej seksi dan gaya hidup yang agak sosial, semoga usaha murni ini akan mengubah peribadi Puteri Sarah. Lagi molek sekiranya bertemu kekasih yang dapat membimbing Puteri Sarah di segi agama. Semoga proses bertudung ini akan dipermudahkan buat Siti Sarah.


Walaupun pernah digigit manja oleh aweknya, hubungan cinta Ammar Alfian dan Puteri Sarah tidak berjaya bertahan sehingga ke jinjang pelamin. Mereka berdua sudah clash sekitar bulan November tahun lalu. Yang machonya, Ammar mengakui perpisahan itu berpunca daripadanya.Puteri Sarah bersama Ammar  ketika masih bercinta


Fesyen terbaru Datuk Siti yang kini sudah sampai ke Version 4.Adik kepada penyanyi, Datuk Siti, iaitu Siti Saerah juga  sudah bertudung, malah  dikatakan sudah lama dalam memakai tudung.Pelakon Melissa Saila, sudah bertudung semenjak dari bulan Jun 2012 yang lalu. 

hehehe....mungkin gambar terbaru Johan dengan gaya tocang, kerana beliau tidak memerlukan tudung...

Sumber dari : BeautifulNara.com dan Izyan.com

No comments:

Post a Comment